Wie zijn we

Nathalie en Dorien

Nathalie

Nathalie is in 1999 gestart als Nagelstyliste maar door de jaren heen heeft ze zich meer beginnen specialiseren in andere schoonheidstechnieken waaronder make-up en wimpers.

Nailstyle is ondertussen uitgegroeid tot een salon waar U voor tal van schoonheidsbehandelingen terecht kan. Kwaliteit staat bij Nailstyle centraal en dit alles in een gezellig en ontspannen kader waar U zich zonder twijfel onmiddellijk zal thuis voelen.

Nathalie deelt ook haar ervaring en passie voor wimperextensies d.m.v. het geven van opleidingen bij Anubis Care, een toonaangevende groothandel van beautyproducten, gevestigd te Brasschaat.  Meer info over cursussen en trainingen kan U hier terugvinden.

Dorien

Dorien werkt sinds 2004 in de beauty branche. Haar passie voor huidverbetering,  ontharingen en pedicure heeft zich door de jaren heen geëvolueerd door vele bijscholingen te volgen.

Ook Dorien deelt haar ervaring en passie voor de schoonheidsbehandelingen d.m.v. het geven van opleidingen bij Anubis Care.

Ik heb Dorien leren kennen als collega bij Anubis Care. Toen er over uitbreiding werd gedacht in mijn nagelstudio ben ik zo bij haar terecht gekomen omdat wij elkaar goed aanvoelen en elkaar aanvulen waar nodig is. Een perfect team !

Marie

Marie heeft in 2017 haar cursus wimperextensies met succes beëindigd (bij Anubis, gegeven door mezelf).

Al gauw groeide dit bij haar ook uit tot een grote passie. Met haar oog voor perfectie is ze gemaakt voor het vak en zet ze bij haar klanten de prachtigste setjes.