Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging

U wordt ontvangen in onze luxe Zen-cabine. Alles straalt hier rust en ontspanning uit. We streven er naar dat U bij al onze cabinebehandeling volledig tot rust komt.

Wij werken met Anubis cosmetics, een lijn van zeer hoogwaardig kwalitatieve producten. Voor elk huidtypen en huidprobleem hebben we een specifieke behandeling waardoor we U een goed resultaat garanderen.

NBN is een erkend Ikari instituut. Dit houdt in dat we werken met het gepatenteerde meetsysteem van Dr Ilan Karavani.  Met deze methode kunnen we in slechts een tiental minuten uw huidtype analyseren. U bekomt zo uw persoonlijke skincode die zal bepalen welke cosmetica het beste past bij uw huid . One skin experts zullen dit verder in detail met u bespreken.

Ikari SUPERBOOST

Onze nieuwe aanwinst, de “SUPERBOOST” geeft jou de zachtheid van een cosmetische behandeling met de impact van een medische behandeling. De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en uitgebreid. Van een snelle huidboost tot oplossing voor huidveroudering, fijne rimpels, couperose, oog- en wenkbrauwlift, onregelmatige huid, grove poriën, acné, gevoeligheid, huidspanning,…

Afhankelijk van jouw huidtype kiezen wij de geschikte vorm van superboost.

MEER INFO

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen waarbij de huid onder vacuüm wordt behandeld met een continu stroom van micro-kristallen. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Daarom adviseren wij ook om altijd met een microdermabrasie kuur te starten.

Vraag & Antwoord :

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal er na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.
Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en wat we kunnen behandelen zijn:

  • rimpels
  • onzuivere huiden
  • huidveroudering
  • pigmentvlekjes
  • acne littekens (vlekjes)
  • zonneschade
  • rokershuid
  • grove poriën
  • grove huidstructuur
  • futloze huid
Nee, de behandeling is helemaal niet pijnlijk en wordt zelfs als ontspannend ervaren. Dit komt ook door het apparaat waarmee wij werken en de kristallen die wij gebruiken.
Het kan zijn dat jouw huid er even rood uitziet direct na de microdermabrasie behandeling maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is. Heel af en toe komt het wel eens voor dat de huid heel lichtjes kan gaan schilferen omdat de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd is, dit is zo mild dat je het nauwelijks ziet.
Jouw huid is nu heel goed in staat om werkstoffen op te nemen. Daarom is het belangrijk om goede producten met hoge percentages werkstoffen te gebruiken. Ook kun je nu producten gebruiken met een mild percentage fruitzuren om het resultaat vast te houden en te verbeteren. Hierover krijg je een advies tijdens jouw behandeling en intake gesprek. Omdat jouw huid nu ook iets gevoeliger is geworden voor UV-straling is het belangrijk om dagelijks een dagcreme met UV-bescherming (SPF) te gebruiken.
Ga niet in de felle zon zitten 2-4 dagen na de behandeling. Zorg ervoor dat je dit ook minimaal 2 weken voor de microdermabrasie behandeling niet hebt gedaan. Daarnaast is het beter om de eerste week niet te gaan zwemmen in chloorwater. De voorkeur heeft ook om minimaal 2 dagen geen make-up te gebruiken.

Prijslijst

GELAATSVERZORGING  Prijs in EURO
Effectivity Delux (90min)
Hoogste segment in huidverbetering anti-aging
Luxe behandeling met ant-aging goud, parels, kaviaar en diamanten
€ 120
Anti-aging Excellence (60min)
Anti-aging verzorging
€ 65
New Even line (60min) € 60
MICRODERMABRASIE
Prijs in EURO
Reinigende gelaatsverzorging + microdermabrasie  (60min) € 75
Basis gelaatsverzorging + microdermabrasie  (90min) € 95
SPECIFIEKE HUIDVERBETERING
Prijs in EURO
Kruidenpeeling KISS PEEL:
Zeer intensieve peeling (huid zal afschilferen). Ideaal voor grove poriën, pigmentatie stoornissen, acne, oneffenheden,…
1ste peeling + Nabehandeling (incl. 3 producten voor thuis)
 € 295

Prijslijst SUPERBOOST

SUPERBOOST STAP 1

Er worden actieve stoffen in de huid gebracht via een naaldloze injectie met jet-stream, terwijl tegelijk het diepere overtollige vuil uit de poriën wordt gepompt. De bestaande kanalen in de huid vullen zich met vloeistof vol met mineralen en vitaminen.

SUPERBOOST STAP 2

Meer belangrijk, de electrostimulatie op de spieren (biofeedback voor re-educatie van de spier). De spier krijgt nieuwe impulsen en gaat automatisch strakker worden en de huid ontspannen, ogen open trekken, wenkbrauwen liften,…

SUPERBOOST Prijs in EURO
SUPERBOOST STAP 1
(opgegeven prijs is per zone : gelaat, hals of décolleté)
€ 85
SUPERBOOST STAP 1 + 2
(opgegeven prijs is per zone : gelaat, hals of décolleté)
€ 150
SUPERBOOST STAP 1 + 2
(opgegeven prijs is per kleine zone : ogen of voorhoofd)
€ 100
SUPERBOOST STAP 1 + 2
(opgegeven prijs is per kleine zone : handen, lokale acné)
€ 85